Отже, ви створили онлайн-курс, в якому врахували всі мої рекомендації, та який за всіма вашим прогнозами повинен користуватись попитом. Тепер саме час задатись питанням: як його продавати?
, Опубліковано в Колонка Ганни Верби

Усім нам відомо, що електронний курс повинен захоплювати своїм сюжетом та перетворювати, часом суху, теорію в захоплюючий навчальний матеріал. Тонкощами створення ефективного та раціонального навчання займається наука педагогічного дизайну, яка направлена на максимальне залучення слухача від початку проходження курсу і до його завершення.
, Опубліковано в Колонка Ганни Верби

Отже, ви експерт в певній галузі знань. У вас за плечима багатий досвід викладацької діяльності та значний список учнів і випускників. Але що робити, якщо місто, в якому ви живете і творите вичерпав свій ресурс, а бажаючі отримати унікальні знання знаходяться на досить віддаленій відстані?
, Опубліковано в Колонка Ганни Верби

Організації, які ведуть бізнес в освітній сфері, на власному гіркому досвіді переконалися, що недостатньо дотримуватися звичної методології в побудові програм електронного навчання, щоб забезпечити прибутковість е-learning проекту. Особливо це стосується компаній, які прийняли рішення масштабувати свою діяльність і, поряд з очним навчанням, почали впровадження проектів у дистанційному форматі.
, Опубліковано в Колонка Ганни Верби

© eTutorium 2014 - 2024 Всі права захищені